Nieuwsbrief Juni 2021

0 Comments

Special Corine Kuijper (auteur ‘Schaduwfamilie’):
Schrijven begint bij lezen.

Volgens mijn moeder verslond ik, vanaf het moment dat ik kon lezen, boeken.
Voor Sinterklaas, mijn verjaardag, bij iedere gelegenheid vroeg ik boeken. Nog steeds lees ik graag en tijdens al mijn vakantiereizen schrijf ik reisverslagen. Sinds 2018 schrijf ik romans.
Inspiratie voor mijn debuutroman ‘Schaduwfamilie’ haalde ik onder andere uit mijn ervaring met de Italiaanse gebruiken. Deze ervaring heb ik door mijn relatie met mijn Italiaanse vriend, Vincenzo. Samen met mijn schoonzus dromen we wel eens over een Agriturismo op Sardinië te beginnen. Aan tafel, bij haar in de keuken, fantaseren we dat zij daar kookt voor de gasten, dat Vincenzo fotoworkshops geeft en dat ik de rol van gastvrouw vervul en uiteraard werk aan mijn volgende boek.
‘Schaduwfamilie’ heb ik laten redigeren door Maria Genova, van haar heb ik een hoop geleerd. In november 2020 is ‘Schaduwfamilie’ uitgegeven. In december 2020 ben ik een blog begonnen. Daarin schrijf ik over ouder worden, over werk en over Alzheimer, maar ook over jong zijn nu en jong zijn in de jaren 80.
Op dit moment ben ik bezig aan een los te lezen vervolg op ‘Schaduwfamilie’. 
In dit boek spelen, naast de hoofdpersoon Lisa, verdachte sterfgevallen de hoofdrol.


Special: Samantha van der Sanden (1994):
Auteur van ‘Het is zo stil in mij’en ‘Buitenlandse Liefde’

Ik ben Samantha van der Sanden (1994),
In 2017 heb ik mijn aller eerste boek : ‘Het is zo stil in mij
uitgebracht.
In het begin van dit jaar verscheen mijn tweede boek ;
Buitenlandse Liefde.  Ikzelf heb altijd een passie met lezen gehad.
Vanaf jongs af aan verslijt ik al heel wat boeken, ieder rustig moment van de dag heb ik een boek bij de hand. Sinds ik zelf een eigen huisje heb, heb ik zelfs een hele boekenkamer! Als tiener schreef ik op de middelbare school gedichten voor de schoolkrant. Maar dat ik schrijfster zou worden!? Dat is een droom die uitgekomen is. Tuurlijk dacht ik er wel eens over na, maar nooit gedacht dat het daadwerkelijk zou gebeuren. Ikzelf heb nogal een rumoerige tijd achter de rug en in die tijd ben ik voor mijzelf wat op papier gaan zetten. Uiteindelijk heb ik er een boekvorm van gemaakt en naar verschillende uitgeverijen gestuurd. Al snel kreeg ik enthousiaste reacties en ging mijn boek al vrij snel in de maak. Inmiddels heb ik er twee uitgebracht en ben ik met een derde boek bezig. Allebei mijn boeken zijn non-fictie. Vooral mijn boek ; het is zo stil in mij’ wordt door veel lezers gelezen die zich in hetzelfde als mij bevinden en krijg ik veel positieve reacties op mijn boek. Ik vind het altijd weer erg spannend als er een nieuw boek van mij uitgegeven wordt, maar ik geniet er met volle
teugen van!

Joost Hoogendoorn:
Het schrijven van gedichten zit in mijn bloed

Bij het boek ‘Rijmen en gezegdes’ heeft Joost zich laten motiveren over het leven in het algemeen.
Het boek is in de vorm van rijmen en gedichten geschreven en heeft een hardcover. Het lijkt Joost fantastisch om met zijn boek het goede doel: Kansarme kinderen in Nederland te steunen.

Na de mooie serie ‘Liefde kent geen kleur’ van Miranda Vos – Damen kunnen we weer een nieuwe roman toevoegen Japanse Bloesem.

Samenvatting ‘Japanse bloesem’
ISBN                            : 9789083136233
‘Japanse bloesem’ is het zesde en tevens laatste deel in de serie ‘Liefde heeft geen kleur’. Amanda en Gina moeten met Kenzo meevluchten naar zijn familie in Japan. Waar hij met zijn broers nieuwe plannen moet maken. Mitchell verlaat huis en haard en gaat naar Japan om Amanda te bevrijden van de vreselijke familie. Hij verblijft in een hotel midden in een drukke stad van Japan. Het theehuis onder de Japanse bloesembomen wordt hun geheime ontmoetingsplek. Op het juiste moment zullen ze moeten vluchten naar een andere plek in de wereld, maar waar?

https://neduboek.nl/product/japanse-bloesem/

Auteur Anna Lascaris heeft weer een nieuw boek uitgebracht; Gevangenen van de loods. ISBN 9789402170252
Het boek wordt nu voor de actieprijs van €19,99 aangeboden.

Als Elsa autopech krijgt komt ze in de handen van een foute automonteur.
Aan het fijne ongecompliceerde leventje van Elsa komt abrupt een eind als ze met autopech aan de kant van de weg komt te staan. De automonteur die haar te hulp komt, ontvoert haar en ze belandt in een loods waar nog vier meisjes zijn. Daar hoort ze dat ze het slachtoffer is geworden van een verdwijningszaak die al een jaar aan de gang is. Ze wordt misbruikt voor sekstoerisme, en door zes mannen die meisjes naar de loods lokken. De verkrachtingen van de zes mannen moeten ze geblinddoekt ondergaan, zodat ze hen niet kunnen herkennen. Weigeren betekent de dood.

Wanneer de politie geen vorderingen maakt in het opsporen van de vermiste meisjes, gaat de moeder van Elsa op onderzoek uit. Ze vindt de loods en ze weet haar dochter en de meisjes te bevrijden. Als Elsa vrij is, heeft ze nog maar een doel voor ogen: de zes mannen die haar in de loods verkracht en mishandeld hebben, te elimineren.

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *