Nieuwsbrief juli 2021

0 Comments

Hier ziet u de nieuwsbrief van juli komen o.a. de volgende boeken aan bod:

* Moord op de vampier van Marco Ludema
* De Tjotten uit Broebas van Sylvia van Herpen.
In juli zal het nieuwste boek van Flupke Fluitketel deel 5 ook uitgegeven worden. We wachten met spanning.
* Waar een wil is, is een omweg van Wouter ter Braake
* Het handboek voor liefdevol voor jezelf ‘Leef hart van Bianca van Roshum
* Een kijkje in het assortiment van Neduboek

Alle verkochte boeken dragen deels bij aan het goede doel: Kansarme kinderen in Nederland

NIEUW! Moord op de vampier – Marco Ludema

artikel Westereender juni 2020

Sylvia van Herpen over haar nieuwe kinderboek: De TJOTTEN UIT BROEBAS (vanaf 9 jaar)

Sylvia van Herpen- Haar nieuwste boek ‘De Tjotten uit Broebas’ is een spannend boek voor kinderen vanaf 9 jaar.

In een land hier ver vandaan wonen de Tjotten in Tjottenland. Dit Tjottenland is verdeeld in zeven staten. Elke staat heeft maar één dorp met aan het hoofd een oude wijze. Elk dorp heeft ook zijn eigen wapenschild, die wat zegt over het  dorp. Tjotten zijn een vriendelijk volk en er heerst geen oorlog of armoede. Ze helpen elkaar als er onverwachts iets zou gebeuren. De Tjotten onderling helpen elkaar ook. Ze eten eigenlijk altijd samen omdat ze erg van gezelligheid houden.

In het dorp Broebas is er iets geheimzinnigs aan de hand. Er verdwijnen Tjotten op mysterieuze wijze. Radeloos stoppen ze de koppen bij elkaar. Er zit maar een ding op, de Tjotten moeten Broebas verlaten en hulp zoeken bij de andere dorpen. Het dorp wat het dichtst bij Broebas ligt is Lubas. Lubas is het grootste dorp van Tjottenland. Lubas heeft ook als enige een echt kasteel. Het gevaar is té groot en de andere dorpen worden dan ook gewaarschuwd.

Zijn de Tjotten slim genoeg om hun dorp weer te veroveren? Of zijn ze voor altijd hun mooie dorp kwijt?

Sylvia van Herpen
De Tjotten uit Broebas

Wouter ter Braake – Waar een wil is, is een omweg

Wouter komt uit een emotioneel arm gezin waarin hij niet gezien werd. Hij leed aan ernstige verwaarlozing. Verwaarlozing slaat een gat in het hart, in de ziel.
Dat betekent worstelen met thema’s als eigenliefde, zelfvertrouwen, een gevoel van welbehagen met het leven, intimiteit. Hoe mooi is het dan als een mens open gaat voor het grotere perspectief! Zodra je gaat zien dat je ziel veel groter is dan het psychologische plaatje en de persoonlijkheid die zich daaruit gevormd heeft, gebeurt er iets. Je maakt je vrij van je beperkingen, van het diepe lijden dat je je leven lang achtervolgde. Niet dat het lijden weggaat, maar het hele plaatje wordt anders. Groter. Weidser. En uit het lijden komt compassie en wijsheid voort. Het blijkt niet voor niets te zijn geweest. Van beklemming naar bevrijding. Van weglopen van de stilte (van jezelf) naar omarmen van de stilte. Een verhaal in een heel prettige schrijfstijl. Het boek brengt liefde, dankbaarheid, hoop en ontzag. Voor het mysterie van de mens. Het mysterie van het leven.

Leef hart – Bianca van Roshum

Leef Hart‘ is een handboek voor een liefdevolle verbinding met jezelf. Een unieke en waardevolle bron van inspiratie voor iedereen die de diepere betekenis van leven vanuit je hart wil ontdekken.

Na het lezen van dit boek ben je bevrijd van gepieker en getwijfel en weet jij welke stappen je kunt zetten om te gaan leven vanuit je hart.

Een mooi cadeau aan jezelf om meer in verbinding te komen met jouw innerlijke kern.
En te gaan leven zoals jij dat wilt.

Wil je dingen in je leven ontwikkelen, veranderen of verdiepen, dan biedt ‘Leef hart’ jou inzicht en inspiratie en ervaar je het als een waardevolle wegwijzer voor het creëren van intuïtief leiderschap.

Bianca deelt haar ervaringen om kwetsbaarheid als kracht toe te laten.
Zij moedigt jou aan om het pad van je hart te volgen, je eigen koers te varen en zo in harmonie te komen met jezelf.

Dit boek is jou op het lijf geschreven als je verlangt naar een betekenisvol leven waarin jij volledig jezelf kunt zijn. Waarin je niet langer wilt doorsukkelen, maar je eigen koers wilt varen. Mogelijk ben je op de een of andere manier vastgelopen en wil je weer richting geven aan jouw leven? Dan is nu het moment gekomen om op zoek te gaan naar jouw diepere kern, jouw ware identiteit.

Assortiment van Neduboek
Zie op https://www.neduboek.nl voor veel meer boeken

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *