Monte Visser

Wie is Monte Visser?
dromen-durven-doen. “Wanneer ik die droom opgeef heb ik morgen geen reden om uit bed te komen.”
Monte Visser is van 1961 en volgens eigen zeggen halfweg route 66, geboren en getogen Noordhollander. Ondernemer tegen wil en dank door een hardnekkige aangeboren “out of the box” gedachte. Is de kinderlijke “waarom” fase nooit te boven gekomen. Allergisch voor autoriteit, burgerlijkheid en gehoorzaamheid. Is no-nonsens, transparant en onbevangen. En laat zich dagelijks graag weer verrassen door mensen die dat niet zijn, maar weigert resoluut mensen vooraf in hokjes te plaatsen. “Een open mind is kind.”
Stelt zich zelf doelen die misschien onhaalbaar lijken, maar meent eenvoudigweg dat wanneer je niet voor het hoogste gaat het leven doelloos is. “Werken aan het hoogst haalbare geeft mij heel veel energie. De top halen lukt vaak niet, maar je best doen er te komen is een heerlijke energiegever.”
Met zijn paardensportteam was hij in 2018 Nederlands Kampioen. Deelname aan de wereldkampioenschappen staat nog op zijn Bucketlist. Dagelijks is hij daar voor met zijn 6 zelf gefokte paarden in training. Dromen-durven-doen. “Wanneer ik die droom opgeef heb ik morgen geen reden om uit bed te komen.” Als auteur is hij precies zo, bestsellers zullen het waarschijnlijk niet worden, maar ze zijn vol enthousiasme en gemotiveerd geschreven.”
Tot slot wens ik iedereen heel veel leesplezier. Alhoewel paarden een centrale rol vervullen in mijn boeken zijn ze werkelijk voor iedereen, ook als je niet van dieren houdt, erg leuk om te lezen. Als koetsier heb ik mijn ervaringen humoristisch opgetekend en flink aangedikt. De jeugd/kinderavonturenboeken zijn door mijn werk in de zorg ook zeer geschikt voor de beperkte medemens of de oudere dementerenden. Maar ook bij uitstek geschikt voor de basisschool jeugd.

Bekijk de boeken van Monte Visser in de boekenwinkel