Jolanda Zuydgeest

Jolanda is vanaf kinds af aan al bezig met schrijven. Met Annie M.G. Schmidt als grote voorbeeld had ze één droom, een eigen kinderboek schrijven! Via allerlei omwegen is uiteindelijk deze droom, na het winnen van diverse schrijfwedstrijden, uitgekomen! In 2019 verscheen deel 1 van Jolien en Jef, de vergeetachtige oma. In februari 2021 is het tweede deel verschenen, Jolien en Jef, de spelletjesopa. Ondeugende verhalen, waarbij ieder kind zich kan identificeren met de kinderen, maar ook het maatschappelijke aspect, zorg voor de ouderen krijgt volop aandacht.
In december 2017 is het boek ‘Een gouden gezin, hoe mantelzorg kapot maakt wat je lief is’ uitgebracht. Een boek over de laatste jaren zorg voor haar moeder, waarbij door onmacht, onwetendheid en te weinig begeleiding de familie uit elkaar is gevallen. Een verhaal dat voor veel mensen herkenning oproept, maar zeker ook mensen aan het nadenken zet. Mantelzorgen vraagt veel van iedereen!

Jolanda is 58 jaar, getrouwd en moeder van 3 fijne dochters, en inmiddels oma van de kleine Roméline. Daarnaast werkt ze met veel plezier als juf in de kleutergroep.

Bekijk mijn boeken op Neduboek!