Bianca van Roshum

Ik stimuleer vrouwen binnen zowel werk- als privésituaties met (meer) daadkracht te communiceren. Zodat ze steviger in hun schoenen komen te staan en zich doortastender en slagvaardiger durven uit te spreken. Hun mening durven delen op authentieke en krachtige wijze. Op een manier die comfortabel voelt en gaat passen als een jas.

De wereld zit vol lelijkheid. Mensen die egocentrisch zijn, alleen maar aan zichzelf denken. Anderen aftroeven, kleineren en ontmoedigen. Iedere vrouw die ik kan bekrachtigen in haar communicatie en daarmee ook in een stuk zelfvertrouwen is er voor mij eentje gewonnen. Dat maakt de wereld mooier. Elke vrouw die begint te stralen omdat zij zich gehoord en gezien voelt en durft te staan voor wat zij wilt of vindt, is een parel en zal schitteren. Daar ga ik voor.

Mijn credo

Elke dag minimaal 1% vooruitgang boeken en te gaan voor de winstpakkers. Door je hiervan bewust te worden vanuit je leerprocessen, ben je in staat het een volgende keer weer zo te doen. Door dingen anders te gaan doen, doorbreek je oude patronen en maken je hersenen nieuwe sporen aan. Met als effect dat je (weer) aan het roer komt te staan en leider bent over jezelf en jouw leven.

Ik ben moeder (1974) van twee vrolijke tieners, die mij geregeld uitdagen inventief te zijn. Wat zijn ze bijdehand tegenwoordig:-). Niet altijd makkelijk, soms heerlijk hilarisch.

Ik hoop dat we elkaar mogen gaan ontmoeten tijdens een van mijn trainingen, webinars, boeklezingen, presentaties of wellicht in mijn online programma.

Inmiddels ben ik ruim 46, lerende met het leven als mooiste leerschool en ruim 20 jaar actief in het communicatievak. Naast training en begeleiding in intuïtief communiceren ben ik schrijver van het boek Lul ik hou van je!. Mijn 2e boek is onderweg.

Op jouw plezier,

Bekijk hier mijn boeken in de Neduboek winkel!