Nathasja Schadron

Nathasja Schadron (1971) is moeder van twee volwassen kinderen en heeft vanaf 2007 een praktijk gehad voor energetische therapie.
Van jongs af aan werd zij geconfronteerd met verstikkende dromen, bijzondere angsten en gedachten die voor haar niet te plaatsen waren en als een wolk boven haar leven hingen.

In 2003 kwamen er tijdens sessies bij een holistisch- en reïncarnatietherapeut duidelijke beelden en zeer gedetailleerde informatie uit een leven van een jonge vrouwelijke verzetsstrijder aan de oppervlakte. Een vrouw die in de Tweede Wereldoorlog was omgekomen. Bij toeval kwam daar in 2018 ineens een naam bij waarna zij deze naam terugvond op een namenlijst op internet. De vrouw kreeg na al die jaren een gezicht. Haar levensgeschiedenis paste als een blauwdruk op de ervaringen en beelden die Nathasja tijdens de therapie had waargenomen. Een verbijsterende ervaring. Hiermee was de cirkel rond, de onderstroom van angst, rouw en verdriet die zij in haar leven zo had ervaren werd hiermee verklaard en kon met terugwerkende kracht doorbroken worden.

In haar werk als energetisch therapeut heeft Nathasja ervaren dat er veel meer mensen zijn die kampen met onverklaarbare depressies en belemmerende gevoelens die als een sluier over hun leven hangen. Naast dat zij haar boek schreef om de intense ervaring een plek te geven, zou het voor andere mensen ook inzicht kunnen geven en een mogelijk ander perspectief op hun klachten kunnen bieden. Juist in deze tijd van bewustwording vindt zij het waardevol om het thema ‘reïncarnatie’ meer in het bewustzijn te mogen brengen en hieraan haar bijdrage te mogen leveren.

Auteur van het boek ‘Morgen zal het vrede zijn’

Bekijk haar boek in de boekenwinkel