Kayamari

Sjouktje Kopenga (Kayamari)

Ik schrijf onder het pseudoniem Kayamari en mijn eerste spirituele boek heet Ameno, wat “ontdek de verborgen signalen” betekent. Vanuit mijn visie op het universum en de verbindingen tussen elk schepsel heb ik Ameno geschreven. In de overtuiging dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. In het heden, maar ook in het verleden en in de toekomst. Alles wat wij nu doen komt voort uit onze ervaringen in het verleden en zullen in het heden voor anderen of voor onszelf nuttig blijken te zijn. De term: de geschiedenis herhaalt zich is waar. Er is niets nieuws onder de zon. Ameno laat je je innerlijk zien, soms pijnlijk maar ook helend en vanuit (onder meer) het perspectief van reïncarnatie. Ameno gaat over moderne heksen en is beslist geen sprookje. Integendeel. Ameno is geen lief boek. Het mooiste review wat ik in ontvangst mocht nemen was: Pageturner, hard en rauw, lief en teder.
Rode draad is de song Sound of Silence van Disturbed, als ook Ameno en Cathar Rythm van ERA.

Kayamari is een combinatie van de namen van twee van mijn honden: Kaya en Mariska. Aarde en Zee. Ogenschijnlijk twee verschillende items maar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beide hondenmeisjes stierven binnen een week na elkaar. Ze konden niet zonder elkaar. Evenmin als wij zonder de natuur en alle schepselen om ons heen kunnen.

Naast auteur ben ik tuinontwerpster en kan ik niet in mijn eigen tuin zitten zonder weer wat te zien of te veranderen. Daarnaast ben ik actief bij trashwalking binnen de eigen gemeente, op veel gebieden betrokken bij het dorp waar ik woon en ontwerp/maak ik websites. Alles op vrijwillige basis.

Mijn tweede boek Elysium is in de maak. Dit boek zal dieper ingaan op het Universum of zoals velen met mij het ook noemen: het Al. Elysium zal meer een spirituele triller worden, terwijl Ameno, ook met een licht tintje triller, meer de intermenselijke en universele relaties beschrijft.

Kayamari: ontwerper en auteur met een visie.

Bekijk het boek van Kayamari in de webwinkel