Nieuwsbrief Augustus

0 Comments

De nieuwsbrief van Augustus is weer online.
Specials van deze maand zijn: José Bryan en Sjouktje Kopenga.
We stimuleren graag de nieuwste schrijver door bekendheid te geven aan het boek en de auteur.
Ook nu weer twee juweeltjes bij Neduboek.
Ben je nieuwsgierig naar de boek evenementen in Augustus kijk dan gerust onderaan in de nieuwsbrief.
Bekijk onze boeken van onze auteurs

Evenement Boek- en Kunst evenement in Emmen op 29 oktober

De auteurs hebben zich massaal aangemeld voor het evenement. We werken nu alleen nog maar met reserve plekken, voor het geval er iemand uitvalt. Bent u illustrator van kinderboeken, of schilder je graag. Wilt u een korte demonstratie geven of gewoon over uw boek vertellen, dan kan dat op het open podium. Op dit moment is Het Kunstplein nog niet helemaal gevuld. Meld je aan wanneer je belangstelling hebt. Deel je ideeën met Neduboek via de mail; info@neduboek.nl
We zetten in op veel belangstelling voor de nieuwste boeken van alle genres en kunst in algemene zin.
Tijdens de kinderboekenweek zullen we een kleurwedstrijd starten van drie boeken uit de collectie Neduboek. De opening en de uitreiking van de kleurwedstrijd zal gedaan worden door de burgemeester Eric van Oosterhout.

Vraag van de maand

Waarom worden de boeken de laatste tijden steeds duurder?
In de corona tijd is het vervoer van materialen zoals o.a. hout erg duur geworden. Daarmee ook het papier. Dit is de reden waarom de boeken ook duurder worden. Besteed je geld dus goed.
De auteurs krijgen bij Neduboek een eerlijke prijs en het goede doel “Kansarme kinderen in Nederland” worden ook gesteund. Alle auteurs dragen een deel van hun boek af aan het goede doel.

SPECIALS

José Withagen – Bryan

José Bryan, geboren en getogen in Emmen (1969), voelt al haar hele leven een diepe verbinding met Ierland. Ze bezoekt dit groene eiland een paar keer per jaar voor korte of langere trips en heeft inmiddels nagenoeg alle delen van het land gezien. Ze heeft zich hierbij ook verdiept in de cultuur en de veelbewogen geschiedenis van het land. De contacten met de Ieren zijn een van de hoogtepunten van de reizen, en er is altijd genoeg gespreksstof over alle mogelijke onderwerpen.

Naast schrijven is fotografie haar andere passie. Op reis maakt ze graag foto’s van de natuur en thuis specialiseert ze zich in portretfotografie.

“What’s the story?” Op reis langs de verhalen van Ierland is haar eerste boek.

José

Kayamari

Sjouktje Kopenga

Ik schrijf onder het pseudoniem Kayamari en mijn eerste spirituele boek heet Ameno, wat “ontdek de verborgen signalen” betekent. Vanuit mijn visie op het universum en de verbindingen tussen elk schepsel heb ik Ameno geschreven. In de overtuiging dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. In het heden, maar ook in het verleden en in de toekomst. Alles wat wij nu doen komt voort uit onze ervaringen in het verleden en zullen in het heden voor anderen of voor onszelf nuttig blijken te zijn. De term: de geschiedenis herhaalt zich is waar. Er is niets nieuws onder de zon. Ameno laat je je innerlijk zien, soms pijnlijk maar ook helend en vanuit (onder meer) het perspectief van reïncarnatie. Ameno gaat over moderne heksen en is beslist geen sprookje. Integendeel. Ameno is geen lief boek. Het mooiste review wat ik in ontvangst mocht nemen was: Pageturner, hard en rauw, lief en teder.
Rode draad is de song Sound of Silence van Disturbed, als ook Ameno en Cathar Rythm van ERA.

Kayamari is een combinatie van de namen van twee van mijn honden: Kaya en Mariska. Aarde en Zee. Ogenschijnlijk twee verschillende items maar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beide hondenmeisjes stierven binnen een week na elkaar. Ze konden niet zonder elkaar. Evenmin als wij zonder de natuur en alle schepselen om ons heen kunnen.

Naast auteur ben ik tuinontwerpster en kan ik niet in mijn eigen tuin zitten zonder weer wat te zien of te veranderen. Daarnaast ben ik actief bij trashwalking binnen de eigen gemeente, op veel gebieden betrokken bij het dorp waar ik woon en ontwerp/maak ik websites. Alles op vrijwillige basis.

Mijn tweede boek Elysium is in de maak. Dit boek zal dieper ingaan op het Universum of zoals velen met mij het ook noemen: het Al. Elysium zal meer een spirituele triller worden, terwijl Ameno, ook met een licht tintje triller, meer de intermenselijke en universele relaties beschrijft.

Kayamari: ontwerper en auteur met een visie. www.sjouktjekopenga.nl

Kalender evenementen Augustus

Deventer Boekenmarkt – 7 aug. 2022

Uitmarkt Amsterdam  – 26 / 28 aug. 2022

Boeken rond het Paleis – Tilburg – 28 aug. 2022

Kijk op onze website Neduboek (klik op de foto voor de link)

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *