Leesplezier

Wist u dat: naast leesplezier het lezen helpt tegen de verschijnselen van dementie. Kenmerkend voor dementie zijn een voortschrijdend verlies van het geheugen en het denk- en oordeelvermogen. Lezen helpt de geest scherp te houden. Aantoonbaar is dat lezen de kans op het krijgen van dementie verkleinen. Begin dus vroeg met ( leren) lezen.
Je leert niet alleen lezen en genieten van lezen. Het verhoogt je kennis, je beleeft de wereld op een geheel eigen wijze. Het denkproces is begonnen.
Welk genre je het fijnste vindt om te lezen is heel persoonlijk. Wanneer je een boek leest en je wilt hem niet wegleggen voordat je weet hoe het eindigt, dan ervaart men het boek vaak als goed.
Wilt u de vernieuwende boeken lezen. De nieuwste auteurs met hun geheel eigen schrijfwijze komen op de website van Neduboek te staan.
Voor auteurs: Een eigen website om uw boek te verkopen is niet meer nodig. Nieuwsgierig? Meld je aan bij Neduboek voor €1,-. Stuur een mailtje aan info@neduboek.nl
Naast het verkopen van boeken willen Neduboek de Stichting Kansarme kinderen in Nederland helpen. Ieder kind heeft immer recht op een goede toekomst!